Alkuvuosi 2012 on ollut Noutajaperheelle kiireistä aikaa, pahoittelut päivitysten puutteesta. Koirien kanssa elämä on ollut erittäin rauhallista sillä olen joutunut keskittymään suurimman osan aikaa kouluun ja töihin. Loppurutistus, ensi syksynä kun pitäisi valmistua :) Turkuunkin tuli tammikuussa vihdoinkin lunta ja kunnon pakkaset, joten treenitauko on koittanut. Koirien kanssa ollaan tehty pitkiä lenkkejä lumisilla pelloilla ja metsissä, tyytyväisiä ovat olleet kun saavat lumessa mönkiä :) Uusia kuvia ei valitettavasti ole koska kameran akku tuppaa jäätymään ulkona..

Sen verran uutisia on, että tänä viikonloppuna on luvassa pieni koirien perhetapaaminen: Jepen pentu Jippu tulee Kuopiosta käymään kasvattajansa kanssa, ja menemme yhdessä tapaamaan Sissiä samasta pentueesta joka asuu myös Turussa. Odotan tätä innolla, on mukavaa nähdä taas Anu ja Jippu :) Pentujen äiti Vicky jää tällä kertaan kotiin hermolomalle kun nuori riiviö pääsee Turkuun riehumaan :) Tästä lisää ensiviikolla!

 

PS: Kannattaa käydä osoitteessa www.hauhau.fi/riikka-terve-koira/ lukemassa kirjoitukseni koirarotujen liikajalostamisesta! :)